Yritys

Haluamme palvella ehdottoman luotettavasti - vastaamme puhelimeen myös laskun maksun jälkeen.

 

Olemme tehneet lukuisia kohteita niin Ylöjärvellä kuin muualla Pirkanmaalla. Noudatamme kaikkia voimassaolevia asennusstandardeja sekä hyvää asennustapaa toimien ehdottoman luotettavasti ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Työstämme asiakas saa aina kuitin sekä tarvitessaan asennustodistuksen mm. taloyhtiötä varten.

 

Henkilökuntamme on erittäin motivoitunutta. Urakointi- ja suunnittelukokemusta on sähkötöiden johtajalla jo vuodesta 1998.

 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan juuri Sinua. Olemme myös Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton sekä Suomen Yrittäjien jäseniä. Meidät löytää myös valtakunnallisista tilaajavastuu.fi ja urakoitsija.fi rekistereistä.

 

Muistathan että sähköasennus on luvanvaraista toimintaa, meillä luvat ovat kunnossa.

- S2 urakointioikeus TUKES numero 205796
- Sähkötöiden johtajana toimii insinööri Jouni Enqvist
- Y-tunnus 2283589-3

 

Käytössämme on ajantasaiset mittaus- ja varmennustyökalut sekä osaava ammattihenkilöstö. Suunnittelussa käytämme suomalaista JCAD ohjelmistoa joka on yhteensopiva kaikkien yleisimpien CAD -suunnitteluohjelmistojen kanssa.

 

Huomioithan että remontoidessa /saneerattaessa työmme oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Katso tarkemmin esimerkkejä etusivulta.

 


Pirkanmaan Sähköapu Oy:n

tietosuoja seloste PDF tiedostona

asiakastieto seloste PDF tiedostonaEtusivu | Yritys | Palvelut | Referenssit | Yhteistyössä | Yhteystiedot
Copyright © Pirkanmaan Sähköapu Oy Design:MTelanne